Hozzvalk: 5 tojs, 5 ek vz, 10 ek cukor, 9 ek liszt, 1 ek kaka, 1 stpor,
A krmhez: 1 margarin, 25 dkg porcukor, 2 cs vanlis cukor, 3 ek liszt, 2 dl tej, 2 ek cukor, 1 ek kaka
Az 5 tojsbl, 5 ek vzbl, a 10 ek cukorral, 9 ek liszttel, az 1 cs stporral s az 1 ek kakaval vizes pisktt ksztnk. (a tojsok kemny habjt a vgn adjuk hozz)
A krmhez a margarint a porcukorral s a vanlis cukorral habosra keverjk. 3 ek lisztbl, 2 dl tejbl s a 2 ek cukorbl sr krmet fznk. Ha kihlt, a margarinos krmhez keverjk s kt rszre osztjuk. Az egyik felbe 1 ek kakat tesznk. A tsztra elszr a fehr krmet tesszk, majd a barnt. Tetejre csokimz kerl. |