Hozzávalók: 1 l tej, 3 vanília puding, 4 tojás sárgája, 1 margarin, 1 cs zselatin, 13 ek porcukor, 4 tojás habja, szögletes háztartási keksz
A tejből, a cukorból, a tojások sárgájával és a pudingporral krémet főzünk. Kicsit hűlni hagyjuk, majd a langyos krémbe belekeverjük a margarint. A zselatint felmelegítjük (forralni nem kell), majd ha már kissé kihűlt, a krémhez keverjük. Amíg a krém hűl, egy szögletes tepsit (gáztepsi méret) kirakunk a szögletes keksszel. Erre öntjük rá a zselatinos krémet, majd a tetjére is keksz kerül. Egy éjszakára hűtőbe vagy hideg helyre tesszük, hogy dermedjen. Másnap a kekszek mentén lehet szeletelni. Nagyon finom és sok van belőle.
Tipp: puncs, eper, málna és csokipudinggal is finom
|